#mynorwaystories

Bezoek Noorwegen het hele jaar door

In Noorwegen kun je heerlijk eten; het komt bijna altijd rechtstreeks uit de zee of het bos. Het land kent gastvrije locals en een rijke cultuur. De natuur ken je wel, maar wist je dat Noorwegen nog veel meer te bieden heeft? Wij laten je graag die andere kant zien! Doe je mee? Deel jouw Norway Stories met ons en win!  

Lees ook

Norway stories

Deel jouw Norway Story en win!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Ben jij al eens in Noorwegen geweest en heb je een prachtige foto gemaakt? Deel hem dan met ons. Wij maken iedere maand een selectie van de mooiste Norway Stories. Iedere maand kiezen wij een winnaar uit de inzendingen. Deze maandwinnaar krijgt een mooie prijs van Fjällräven. En in december wordt de Norway Story van het Jaar gekozen. Die wint een Nikon D7500 + AF-S DX NIKKOR 18-105 VR kit. De kit bestaat uit de D7500-camera en het AF-S DX NIKKOR 18–105mm f/3.5-5.6G ED VR-objectief. 

De winnaar van de september maandprijs is de volgende foto. Gefeliciteerd Joost Bastmeijer: de tas van Fjällräven komt jouw kant op! Deze maand mogen we weer een nieuwe prijs weggeven, check de mooie tas die je nu weer kunt winnen! 


Oktober maandprijs: Ulvö Rolltop 23 t.w.v. €149.95       Eindprijs: D7500 + AF-S DX NIKKOR 18-105 VR kit t.w.v. €1499,-

Hoe kan je meedoen? 

Je doet mee door je foto te uploaden op je Columbus Travel Community-profiel. Deze maand zijn we op zoek naar beelden van steden en dorpen in Noorwegen. Ook vinden we het leuk om foto's van locals en eten te ontvangen.

Heb je nog geen profiel maak er dan hier een aan. Vink bij het uploaden aan dat je foto meedoet met de winactie #mynorwaystories. Heb je al een foto geüpload kun je alsnog het vinkje aanvinken. Ook kun je je foto mailen. Of deel hem met de #mynorwaystories op Instagram en tag @columbustravel in de foto. Check wel altijd even onze spelvoorwaarden voordat je meedoet. 

TIP: Wil jij een voorsprong op de rest van de deelnemers? Check dan hier de beste tips van Nikon tijdens het blauwe uur te fotograferen. 

Heb je nog een tripje naar Noorwegen in het verschiet? Doe hier inspiratie op voor deze prachtige bestemming! 


CULTUREEL NOORWEGEN


LOCAL LIFE


ONTDEK NOG MEER NOORWEGEN


HERFST IN NOORWEGEN


ZOMER IN NOORWEGEN


LENTE IN NOORWEGEN


NOORSE SEIZOENEN