Adverteren bij Columbus

Over ons

Sinds 2005 is Uitgeverij Columbus de uitgever van het reismagazine Columbus Travel en de website www.columbustravel.nl, met de grootste community van actieve reizigers van Nederland. Daarnaast geeft Columbus diverse specials en boeken uit. Columbus Travel biedt verschillende mogelijkheden om producten cross-mediaal onder de aandacht te brengen en is gespecialiseerd in het genereren van respons voor haar klanten.

Reismagazine Columbus Travel

Hét reismagazine van Nederland voor de reiziger die op zijn vakanties probeert de niet al te platgetreden paden te bewandelen. De lezer van Columbus is op zoek naar bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen en naar sfeer en authenticiteit, maar ook naar avontuur. Columbus laat de lezer wegdromen naar de mooiste plekken van de wereld en combineert dit met praktische informatie.

Website www.columbustravel.nl

Columbustravel.nl is dé website waar alles te vinden is op het gebied van reizen: het laatste reisnieuws, reisaanbiedingen, handige tips en gave winacties die tot stand komen in samenwerking met haar klanten. De website blinkt ook uit in praktische reisinformatie, zowel per bestemming als per reisthema.

Columbus Reisreporter

Columbus Reisreporter maakt deel uit van Columbustravel.nl en is de grootste online community van Nederland voor en door gepassioneerde reizigers. Reizigers kunnen gratis een persoonlijke reispagina aanmaken, waar ze hun mooiste reisfoto’s, reisverhalen en reistips kunnen uploaden. Columbus Reisreporter is essentieel in het concept van Columbus en een belangrijk onderdeel in het genereren van respons voor haar klanten. Columbustravel.nl is hiermee de startpagina geworden voor het plannen van avontuurlijke reizen.

Columbus Travel Nieuwsbrief

De wekelijkse nieuwsbrief met een redactionele mix van de leukste nieuwtjes en de mooiste reisaanbiedingen van dat moment.

Creatieve campagnes

Columbus is de aangewezen partij voor het uitwerken van creatieve concepten en het helpen realiseren van gewenste doelstellingen. Als de klant inzichtelijk heeft gemaakt wat de wensen zijn, dan werken de specialisten van Columbus de oplossing uit. Het resultaat kan een ontwerp ter presentatie zijn. Na akkoord op de vormgeving werkt Columbus de volledige campagne uit. Dit betreft het hele traject van idee tot en met de uitvoering. Denk hierbij aan het ontwerp van campagnes, inclusief de bouw, het ontwerp en de vormgeving van microsites,  advertorials en specifieke logo’s behorende bij de campagne. Bestaande cases zijn Nikon, Swarovski Optik, Microsoft ed. Cases op aanvraag.

 
Uitgeverij Columbus
Postbus 22693 - 1100 DD Amsterdam
Spaklerweg 53 - 1114 AE Amsterdam
+31 (0)20 - 22 48 100

Afdeling Verkoop:
Director Strategic Partnerships
Arian Azad
+31 (0)6 1053 0634
arian.azad@onebusiness.nl
 
Materiaal magazine sturen naar:
Traffic Manager
Emmy Bekker
sales@columbusmagazine.nl

Materiaal online sturen naar:
Content – en Community Manager
Saphira Siahaya-Ursepuny
sursepuny@columbusmagazine.nl