Wildlife

5x wild van wildlife

Gepubliceerd: 27 apr 2019 | Wildlife 0
Dieren zijn een geliefd object van veel fotografen. Maar het is niet altijd makkelijk om wildlife goed vast te leggen. De Columbus Travel community-leden is het in ieder geval goed gelukt. We hebben de tofste beelden voor je op een rijtje gezet. Word jij hier ook wild van? 

Communitylid travelbag geniet van gorilla's in West Oeganda

"Vanuit Bwindi gaan wij op zoek naar de gorilla's. Bwindi ligt in het Zuid-Westen van Oegunda. Het zoeken naar de gorilla's kan variëren van twee tot 8 uur. De kans om ze te zien is ongeveer 95%. Je loopt door een stuk jungle met rangers. De hellingen kunnen soms steil en glibberig zijn. Per groep mogen er 8 personen mee en voordat je vertrekt krijg je een instructie. Als je de gorilla's eenmaal gevonden hebt mag je een uur bij de ze blijven."

Communitylid deerik ziet poserende pinguïns in Antarctica

"Het ziet er naar uit dat het eerder stranddagen worden dan witte dagen tijdens de kerst. De dag dat ik Neko Harbour bezocht was bijna een combinatie van deze dag. Lekker in het zonnetje, pinguïns fotograferen op het strand. Koud? Nee... niet echt... ik lag er met een jeans en een longsleeve aan te genieten van de Gentoo pinguïns. Tip: Als je een klein object in zijn omgeving wilt fotograferen kies dan voor een laag standpunt. Dan komen zowel het object als de omgeving vaak goed tot hun recht!"

Communitylid twalia spot een springbok in Namibië

"Ochtend in Etosha National Park. Er hangt een lichte mist waar de zonnestralen doorheen proberen te prikken. In het veld loopt een springbok, de meest voorkomende antilope soort in het park. De springbok lijkt helemaal op te gaan in het landschap."

Communitylid imaginature ziet zebra's en gnoes in Kenia

"7 dagen heb ik gewacht op het moment dat duizenden gnoes en zebra's de Mara rivier gingen oversteken. Een apocalyptische scene met veel lawaai en stofwolken. Een onvergetelijke ervaring."

Columbuscommunitylid Dalix groet guanaco's in Argentinië

"Het zuiden van Patagonië kent, naast overweldigende natuur, vele diersoorten. Je hebt er condors, Patagonische hazen, nandoes, gordeldieren en natuurlijk guanaco's. Deze foto is op een verlaten plek in het zuiden van Argentinië genomen. Je moet wel wat geduld hebben om ze allemaal jouw kant op te zien kijken."

Ben je nog niet uitgekeken? Check dan hier de wildlife wegdromer die we hebben gemaakt. Ook jouw foto kan onderdeel worden van een wegdromer. Het enige wat je hoeft te doen is je foto in onze community te uploaden.  

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

De week van de Columbus-community in beeld

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden van wildlife en we hebben een bijzonder straatbeeld voor je geselecteerd. Nieuwsgierig geworden naar de topfoto’s?

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden v...

Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten?

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale foto maakt. En ze geeft antwoord op al jouw vragen. 

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale f...

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...