Paramaribo

Inpakken maar zeker weer terugkomen!

FRIEDAJANSEN was hier op 2012-03-11 Gepost op: 2012-03-11 4 reacties.
Nog twee uurtjes en dan komt de taxi ons halen. De koffer ligt open op bed en moet nog gevuld worden.
Vanmorgen de huurauto (13 euro, per dag) teruggebracht. Veel plezier van gehad..geheel gewend aan de rijstijl hier..links en link maar meedoen zoals men hier gewend is..een beetje geven en een beetje nemen..niet op je strepen staan en blijven lachen! De auto moet wel keurig schoon terug. Gisteren dus een carwash gezocht..gaat hier nog met de hand..de auto werd gelijk door drie man onder handen genomen..zes handen tegelijk..spuit erop..de matten eruit en geboend..stuur opgepoetst..de banden weer gelikt schoon..de eigenaresse kwam nog even met een doekje alles nalopen..kassa..25 SRD...of te wel..ruim gerekend 6 euro..maar niet om het geld maar om de aandacht en streling die de auto kreeg..geweldig! Ondertussen zat mijn man op de bank lekker te kletsen en kon ik nog even een mooie libelle vastleggen. Een prettiger ervaring dan de douchetunnel in Ned.waar ik altijd weer een claustofobie ervaring van krijg en dus liever zelf een emmertje pak. Krijg nu niet de indruk dat SU goedkoop is want wil je toertjes maken dan wordt en in euro's gerekend en dat tikt aan.

Vanmorgen nog even naar de vogeltjeswedstrijd geweest, eindelijk gelukt want je moet er vroeg voor op.
Het is een ervaring die je niet mag missen. Ga rustig aan de kant staan en geniet. De mannen leggen je met veel plezier uit hoe alles toegaat. Ga dus niet zoals de toerist die ik vandaag zag er tussen door lopen want je verstoort de boel!
Als je vindt dat je man teveel thuis is of zich teveel met je zaken bemoeid geef hem dan zo'n vogeltje..ze zijn er druk mee.
Hij moet leren fluiten..dan stopt hij dus een cd in zijn auto en gaat rijden met je vogeltje zodat hij ondertussen de cursus fluiten kan volgen. Verder gaat vogeltje mee op de fiets, op de brommer etc. Ik denk dat je man dan geen tijd meer heeft voor een buitenvrouw. De prijs voor zo'n vogeltje kan aardig oplopen..zeker een paar duizend euro's!

Ik ga inpakken! En mij voorbereiden op de homderdprocentcontrole.....
0
4
Alle blogs van FRIEDAJANSEN
 

4 reactie(s) bij "Inpakken maar zeker weer terugkomen!"

 • profile image comment

  Dus het zit er weer op,leuk je belevenissen telezen.En voor straks,Welkom thuis!

  Door schenkel • geplaatst op 2012-03-11 18:27:51
 • profile image comment

  Hahaha, wat een geweldige tip om zo'n vogeltje aan te schaffen! Ik zie m'n man er nog niet mee lopen, laat staan dat 'ie hem meeneemt naar z'n werk ;-) Het was erg leuk om al je belevenissen daar zo te kunnen volgen, Frieda! Goede en veilige reis terug!

  Door EvanderHel • geplaatst op 2012-03-11 17:47:59
 • profile image comment

  Houden dat zonnetje..ik kom eraan!

  Door FRIEDAJANSEN • geplaatst op 2012-03-11 17:44:50
 • profile image comment

  Goede reis terug, wij hebben ook een zonnetje Groetjes, Marjolijn.

  Door lijn • geplaatst op 2012-03-11 17:43:17

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.