Noord Sierra

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Hotel Santa Fe in Otavalo

Noord Sierra,
Ecuador


Als je in Otavalo een plaats zoekt om te overnachten overweeg dan [url="http://www.hotelsantafeotavalo.com" target="_blank"]Hotel Santa Fe[/url] eens. Het is centraal gelegen, je loopt zo het centrum in. De gastheer en gastvrouw zijn vriendelijk en behulpzaam. De kamer (wij hadden een 2 persoonskamer) is ruim, 2 bedden een TV en een goede ruime badkamer. De kamer is in een mooie plaatselijke stijl ingericht. Er is ook een wandkast waar je al je spullen in kwijt kunt. Ook een tafeltje met lamp, heb ik gebruikt om mijn lenzen in en uit te doen. Maar je kunt er ook aan zitten om in je dagboek te schrijven. Met een douche met lekker warm water en ruimte genoeg! Ook kan je tijdens je verblijf hier gratis water tappen. Dus gewoon dagelijks, of zelfs meerdere keren je waterfles bijvullen. Het is niet zo duur, 13 dollar per persoon per nacht.
In het aangelegen pand, hoort erbij , kun je ook ontbijten. Voor 4 dollar per persoon ben je dan klaar. Zoveel koffie of thee en broodjes (vers en lekker) als je wilt, Om een 2e bakkie of broodje of meer moet je wel om vragen. Ik kan het ontbijt aanbevelen met de yoghurt en het verse fruit. Is echt overheerlijk!

In de onmgeving is genoeg te doen om je te vermaken namelijk op veemarkt, gewone markt , panfluitbedrijfje, tapijten bedrijfje, mooie wandeling in en om het park bij de Peguche waterval, en een mooie wandeling om het kratermeer van Quilococha! Veel plezier!