Santiago Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Video: timelapse uitbarsting vulkaan Chili

Gepubliceerd: 19 jul 2015 1
Soms heb je gewoon veel, heel veel geluk: timelapse specialist Martin Heck was op het juiste moment op de juiste plek. Hij had het geluk om de uitbarsting van de Chileense vulkaan Calbuco te zien én vast te kunnen leggen!

Op 22 april 2015 barstte de Calbuco vulkaan in Chili voor het eerst in 40 jaar uit. Martin Heck was op dat moment timelapse video’s aan het maken op een vulkaan in de buurt. Precies op dat moment schoot er een enorme paddestoelwolk de lucht in uit de nabijgelegen Calbuco. Heck twijfelde geen moment en legde het natuurspektakel vast. Zie het verbluffende resultaat hieronder.

CALBUCO from Martin Heck | Timestorm Films on Vimeo.
deel dit artikel met je vrienden:
 

1 reactie(s) bij "Video: timelapse uitbarsting vulkaan Chili"

  • profile image comment

    Wow wat indrukwekkend!!! Fantastisch om van mijn beeldscherm te zien spatten!

    Door KHeijlaerts • geplaatst op 2015-07-21 21:08:10

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Win 2x een Thule Crossover Rolling Duffel

Het was nog nooit zo makkelijk om aan een supersonische reistas te komen. Voor jezelf én voor je beste vriend. Je bent maar een stap verwijderd van fijne reistas waar je al je reisgear in mee kunt nemen.

Het was nog nooit zo makkelijk om aan een supersonische reistas te komen. Voor jezelf én voor je beste vriend. Je bent maar een stap verwijderd van fi...

Fantastische foto's: toppers van de week

Welke foto van afgelopen week vind jij het mooist? Wij zijn ook helemaal weg van de leuke tips die erbij gegeven worden. Zo heeft de Topfoto van de Week ook een bijbehorende knaller van een tip. De foto is wel op een hele bijzondere plek gemaakt. Benieuwd waar?

Welke foto van afgelopen week vind jij het mooist? Wij zijn ook helemaal weg van de leuke tips die erbij gegeven worden. Zo heeft de Topfoto van de We...

Topblog van de Week: the best of Belfast

Het Topblog van de Week neemt je mee naar Belfast. Communitylid Kamiel Deinum beschrijft hoe Belfast, desondanks het minder gunstige klimaat, toch een erg leuke stad is. Ben jij benieuwd wat er te beleven valt in deze regenachtige stad?

Het Topblog van de Week neemt je mee naar Belfast. Communitylid Kamiel Deinum beschrijft hoe Belfast, desondanks het minder gunstige klimaat, toch een...