Santiago Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Video: timelapse uitbarsting vulkaan Chili

Gepubliceerd: 19 jul 2015 1
Soms heb je gewoon veel, heel veel geluk: timelapse specialist Martin Heck was op het juiste moment op de juiste plek. Hij had het geluk om de uitbarsting van de Chileense vulkaan Calbuco te zien én vast te kunnen leggen!

Op 22 april 2015 barstte de Calbuco vulkaan in Chili voor het eerst in 40 jaar uit. Martin Heck was op dat moment timelapse video’s aan het maken op een vulkaan in de buurt. Precies op dat moment schoot er een enorme paddestoelwolk de lucht in uit de nabijgelegen Calbuco. Heck twijfelde geen moment en legde het natuurspektakel vast. Zie het verbluffende resultaat hieronder.

CALBUCO from Martin Heck | Timestorm Films on Vimeo.
deel dit artikel met je vrienden:
 

1 reactie(s) bij "Video: timelapse uitbarsting vulkaan Chili"

  • profile image comment

    Wow wat indrukwekkend!!! Fantastisch om van mijn beeldscherm te zien spatten!

    Door KHeijlaerts • geplaatst op 2015-07-21 21:08:10

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Dit nieuws mag je niet missen deze week

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws weg van de massa? Check dan de 3 primeurtjes die we voor je hebben verzameld. Pak even een koffie en een momentje voor jezelf zodat jij op je werk of thuis weer wat leuks te melden hebt!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws weg van de massa? Check dan de 3 primeurtjes die we voor je hebben verzameld. Pak even een kof...

Wildlife hoort niet in medicijnen!

Het water staat al aan de lippen van ernstig bedreigde diersoorten en daar komt nu nog een extra dreiging bij. Door de groei van de vraag en productie naar traditionele Chinese medicijnen lijkt wildlife definitief uitgeroeid te worden. En daarom moet er nu ingerepen worden! 

Het water staat al aan de lippen van ernstig bedreigde diersoorten en daar komt nu nog een extra dreiging bij. Door de groei van de vraag en productie...