Recife malaria

Is er malaria in Recife en wat zijn de malaria gebieden Recife? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Recife, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Recife. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Recife verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Recife om te zien of jouw Recife reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Recife is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Recife

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Recife.  

Informatie over Recife

Beste foto's & tips van Recife

'434234' door speedy '434234' door speedy

BraziliëRecife

BraziliëRecife

Recife

speedy

Men zegt ook wel van Recife dat het het Venetië van Brazilië is, vanwege het grote aantal bruggen over de hierboven genoemde rivieren in het centrum van de stad.

'415878' door twalia '415878' door twalia

BraziliëRecife

BraziliëRecife

Favela

twalia

Recife is een grote stad in het noordoosten van Brazilië. Zoals in elke grote stad in Brazilië zijn er ook in deze stad favela's, sloppenwijken, te vinden. Een deel van de favela's is gelegen aan de Rio Capibaribe, een rivier die door de stad heen loopt. De huizen zijn op houten palen of op de rivierbedding gebouwd.

'416420' door twalia '416420' door twalia

BraziliëRecife

BraziliëRecife

Favela (2)

twalia

Favela's zijn de sloppenwijken van Brazilië. Hier in Recife zagen we eenvoudige veelal houten huizen gelegen aan de rivier. Hoewel de mensen het hier niet makkelijk hebben, zijn de meesten wel trots...en vrolijk. De kinderen die aan het spelen zijn, zwaaien enthousiast naar ons.

Laat kaart zien