Buenos Aires omgeving beste reistijd

Het weer voor de omgeving van Buenos Aires

Het is handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor de omgeving van Buenos Aires te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is voor de omgeving van Buenos Aires? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden en vermijd je de regentijd.

 

Beste reistijd voor de omgeving van Buenos Aires

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de omgeving van Buenos Aires:


 

Reisadvies

 

Voor de omgeving van Buenos Aires geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
25 mei Revolución de Mayo, 10 juni Día de las Malvinas, 20 juni Día de la Bandera, 9 juli Día de la Independencia, 17 augustus Día de San Martín, 12 oktober Día de la Raza.

 Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Buenos Aires omgeving

Beste foto's & tips van Buenos Aires omgeving

'378884' door Suuzer '378884' door Suuzer

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

Ondergaande zon bij..

Suuzer

Toen ik terug reed van een uitstapje naar Paraná, moesten we de auto echt even stilzetten toen ik de lucht steeds mooier en donkerder oranje zag worden bij de ondergaande zon, om een foto te maken.

'219292' door mlhectors '219292' door mlhectors

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

Gauchos op de Pampa

mlhectors

Bij de Gauchos op de pampa is het goed vertoeven. Het boerenleven wordt daar in stand gehouden volgens oude tradities. een stukje Argentijnse beef, een lekkere Mendoza wijn en het dansen van de Tango (Milonga) horen daar bij . Als toerist krijg je hier de gelegenheid om een paar dagen rond te kijken en paard te rijden. Op bijgaande foto wordt een demonstratie "volgen" gehouden met de paarden.

'507530' door pkoelewijn '507530' door pkoelewijn

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

Platgetreden,...uitge

pkoelewijn

Iedereen die Buenos Aires bezoekt gaat natuurlijk naar de wijk La Boca. De kleurige gevels worden meestal helemaal bedekt met toeristen. Het is dan ook een platgetreden gebied. Toch heeft een dergelijke foto de maandprijs van augustus gewonnen. Dus dit is kennelijk de TOP SECRET SPOT van de fotoredactie......

Laat kaart zien