Buenos Aires

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

2 leuke restaurantjes in Buenos Aires

Buenos Aires,
Argentinië


Wij zijn de afgelopen week in Buenos Aires geweest, en willen graag 2 suggesties voor een leuk restaurant met jullie delen:

(1) Don Julio in Palermo (Guatemala 4691). Dit is volgens onze B&B eigenaar het Argentijnse restaurant in BA. Het is een erg populair (en dus druk) restaurant. Je kunt hier overheerlijk vlees eten en de wijnkaart is erg uitgebreid. De service is vriendelijk en aanwezig (niet storend). Zo  schenken ze bv je glas bij als deze bijna leeg is. Mocht je onverhoopt moeten wachten op een tafel, dan krijg je een heerlijk glas prosecco van het huis.

(2) La Cabras in Palermo (Fitz Roy 1795). Dit een wat meer 'down 2 earth' restaurant (in vergelijking met Don Julio). Ze hebben een uitgebreid en gezellig terras en men heeft een uitgebreide kaart. Verwacht hier geen culinaire hoogstandjes maar heerlijke typisch Argentijnse gerechten. Daarnaast vinden wij de prijs/kwaliteit ook een grote plus (2 hoofdgerechten, 1 bijgerecht  en een fles rode wijn voor 300 peso - circa 30 euro).

Rond 21h zitten vrijwel alle leuke restaurants vol en staan er veel mensen te wachten. Wij gingen daarom altijd rond 2030 en dit pakte altijd goed uit. 

Buen provecho!