image
Getty Images

Fotowedstrijd september: deel je mooiste stedentrip en win een SRPRS.ME-bon t.w.v. €250!

Met Columbus Travel maak je met je foto's elke maand kans op fantastische prijzen. In september zijn we op zoek naar foto's van de gaafste stedentrips. De mooiste inzending wordt beloond met een SRPRS.ME-bon t.w.v. €250 én publicatie in de dubbeldikke Columbus Travel editie 134/135!

In de dubbeldikke laatste editie van het jaar vieren we de stad: we gaan op stedentrip in Europa, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. Voor elk continent lichten uit hoe je 72 uur lang kunt genieten buiten de gebaande paden in bekende en minder bekende steden.

En nu komt het op jou aan! Wat is jouw favoriete stedentrip en waarom? Deel jouw foto's van je favoriete stad of steden waar dan ook ter wereld. Het mag een overzichtsfoto zijn, maar ook een foto van een je favoriete café, terras of bezienswaardigheid, om maar wat te noemen.  We belonen de winnende foto met een SRPRS.ME-bon t.w.v. €250, waarmee je je kunt laten verrassen tijdens een stedentrip naar 'bestemming onbekend'. Uiteraard wordt je foto ook gepubliceerd in Columbus Travel! Vier runners up ontvangen bovendien het Columbus Travel-boek 'Europa Buiten De Gebaande Paden'

Hoe doe je mee? Deel maximaal drie foto's van jouw favoriete stedentrip. LET OP: Vermeld duidelijk wáár de foto gemaakt is en waarom andere reizigers in je voetsporen zouden moeten treden. 

Maandfotowedstrijd 'De mooiste stedentrips'
 

Benieuwd naar de inzendingen en winnaars van de maandfotowedstrijd 'Avontuurlijke activiteiten' van juli? Bekijk ze allemaal hier!

Volg Columbus Travel op FacebookInstagramSpotify en/of YouTube en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.