Wennes

profiel Wennes

Naam

Wendy Agema

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

11 september 2011

 

1 reactie(s) bij "Wennes"

  • profile image comment

    Beste Wendy, Helaas hebben we je foto 'Meisje en poes' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

    Door REDACTIE • geplaatst op 2012-09-14 08:44:27

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'403158' door Wennes '403158' door Wennes

ItaliëSiena

ItaliëSiena

De daken van Siena

Wennes

Wat heb ik genoten van de stad Siena! Al die kenmerkende schuine daken, ik voelde me echt thuis in hartje Toscane. De mensen, de kleuren, de geuren, de vergezichten.. prachtig!

'403156' door Wennes '403156' door Wennes

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Zonsondergang aan de.

Wennes

Zonsondergang vanaf ons balkon in Cecina aan de Toscaanse Kust. Wat een heerlijkheid, zo rustgevend! Prachtige omgeving, Toscane is echt een plek waar ik nog vaker naar toe zou willen.

'403164' door Wennes '403164' door Wennes

GriekenlandSantorini

GriekenlandSantorini

Uitzicht Santorini

Wennes

Santorini, het eiland met de mooiste plekjes om de mooiste foto's te schieten voor bijvoorbeeld een eigen kalender. Je kunt er ook op de meest prachtige locaties trouwen, dat heb ik dus vorig jaar gedaan, onvergetelijk met een onbeschrijflijk mooi uitzicht over de zee!