ShaunJanssen

'458768' door ShaunJanssen '458768' door ShaunJanssen

ThailandAyutthaya

ThailandAyutthaya

Phra Buddhasaiyart

ShaunJanssen

Deze liggende Buddha, ook wel Phra Buddhasaiyart genoemd, kwam ik tegen tijdens een fietstocht door Ayutthaya. De Phra Buddhasaiyart is 37 meter lang en 8 meter hoog.

'458760' door ShaunJanssen '458760' door ShaunJanssen

ThailandKo Phi Phi

ThailandKo Phi Phi

Evacuatiebord Koh Phi

ShaunJanssen

Tijdens mijn reis door Thailand kwam ik dit evacuatiebord tegen op Koh Phi Phi. Ik moest even slikken, wat de mensen allemaal hebben moeten meemaken. Het eiland was op dat moment nog volop in haar herstel.

'395868' door ShaunJanssen '395868' door ShaunJanssen

AustraliëFraser Island

AustraliëFraser Island

The killer whales

ShaunJanssen

Tijdens een boottocht vanuit Hervey Bay, Queensland, heb ik het geluk gehad om deze killer whales te mogen spotten. Deze killer whales waren 'lost', een aantal van deze orka's waren gestrand op een zandbank in de buurt van Fraser Island en dit waren de overgebleven killer whales. Mede dankzij Sea World zijn deze killer whales onlangs teruggekeerd naar de open zee.

'394017' door ShaunJanssen '394017' door ShaunJanssen

AustraliëNew South Wales

AustraliëNew South Wales

Blue Mountains en...T

ShaunJanssen

Blue Mountains en Three Sisters. Blue Mountains is een gebergte in Nieuw-Zuid-Wales, Australië. Three Sisters is een bekende rotsformatie in de Blue Mountains. Ze staan dichtbij het plaatsje Katoomba.

'393683' door ShaunJanssen '393683' door ShaunJanssen

AustraliëSydney

AustraliëSydney

Sydney Opera House

ShaunJanssen

Op de achtergrond het Sydney Opera House met op de voorgrond een Australische vlag, dit tijdens een Hop On Hop Off Harbour Express in Sydney.