SandraV

profiel SandraV

Naam

Sandra

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

29 september 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Over mij

Van jongs af aan ben ik door mijn ouders meegenomen op vakanties door Europa. Nu reis ik samen met mijn vriend de wereld af. Steeds meer krijg ik een liefde voor fotografie dus ik vind het super leuk om hier mijn foto's te kunnen delen en inspiratie van anderen op te doen!

Mijn Motto

'Travel is the only thing you buy that makes you richer.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

DSC-HX80

 

7 reactie(s) bij "SandraV"

 • profile image comment

  Welkom op de site en gefeliciteerd met de mooie titel!

  Door POSJE • geplaatst op 2018-10-08 10:49:49
 • profile image comment

  Welkom op de site en gefeliciteerd met je titel.

  Door Dianadm • geplaatst op 2018-10-06 09:15:16
 • profile image comment

  Gefeliciteerd met deze eretitel. Geniet er van dit weekend.

  Door ThijsVDenBurg • geplaatst op 2018-10-05 19:27:43
 • profile image comment

  Hoi Sandra, welkom op deze site en meteen nieuwkomer van de week. Gefeliciteerd. Groetjes, Hans

  Door hansdewildt • geplaatst op 2018-10-05 19:21:31
 • profile image comment

  van harte met de titel Nieuwkomer van de week!!!

  Door aticketto • geplaatst op 2018-10-05 18:53:45
 • profile image comment

  Gefeliciteerd met je eretitel Nieuwkomer van de Week, en veel plezier op de site!

  Door karinm • geplaatst op 2018-10-05 15:43:27
 • profile image comment

  Beste Sandra, We heten je van harte welkom op onze website. Super dat je je als Reisreporter hebt aangemeld en al een reisfoto hebt weten te delen. Uiteraard hopen we nog veel meer mooie/leuke reistips hier voorbij te zien komen. Bij deze hebben we je uitgeroepen tot de Nieuwkomer van de week! Gefeliciteerd met deze titel en veel plezier op onze site verder. Groeten en een fijn weekend gewenst, de Redactie.

  Door REDACTIE • geplaatst op 2018-10-05 15:14:14

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'1019710' door SandraV '1019710' door SandraV

Nieuw-ZeelandFiordland

Nieuw-ZeelandFiordland

Majestueus Milford

SandraV

Wandelliefhebbers kennen hem vast wel: een van de Great Walks, de Milford Track. Wij hebben hem vorig jaar februari gelopen en het was werkelijk een fantastische ervaring! Om überhaupt de wandeling te mogen lopen, moet je een klein jaar van te voren (rond april) op het moment dat de online inschrijving opent achter de computer zitten om de hutten en het vervoer te reserveren. Het zijn net concertkaarten van Adele, zo snel zijn de hutten gereserveerd. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat de wandeling aangeschreven staat als een van de mooiste ter wereld en er per nacht maar 40 mensen in een hut mogen slapen. Dit maakt wel dat, als je er dan bent, je vrijwel alleen loopt en nauwelijks iemand tegen komt. Je kan in alle rust genieten van de door gletsjers uitgeslepen vallei waar je de eerste 1,5 dag doorheen loopt. Om de derde dag direct te starten met een klim naar de McKinnon Pass. Vandaar heb je een geweldig uitzicht over het dal waar je doorheen bent gekomen en kijk je aan de andere kant honderden meters naar beneden. Tja, aan die kant moet je afdalen en dat is pittig. Wij hadden het geluk dat het geweldig weer was, maar het komt vaak genoeg voor dat het verschrikkelijk hard regent dus goede spullen zijn een must! De vierde dag loop je de meeste kilometers, maar het parcour is nagenoeg vlak. De omgeving wel weer totaal anders! Uiteindelijk eindig je bij Sandfly Point en word je per boot door de Milford Sound naar de bus gebracht. Je kunt de wandeling ook onder begeleiding van een gids lopen. Dan loop je in een groepje en word je bagage vervoert per helikopter en hoef je zelf geen eten mee te nemen. Je slaapt ook in andere hutten. Meer luxe, maar minder avontuur.

'1000795' door SandraV '1000795' door SandraV

NamibiëNamib woestijn

NamibiëNamib woestijn

's Ochtends zandhappe

SandraV

Het is absoluut een must en iedereen die naar Namibië gaat, leest er over: de Sossusvlei. De vlei gaat om 7.30 uur open, maar dan ben je er nog niet.. Eerst leg je een spectaculair mooie weg van 60 km af en dan kom je bij de letterlijke hoogtepunten: Big Daddy en Big Momma. Laat Dune 45 naast je liggen en zorg dat je als eerste bij deze zandbergen bent want dan heb je het de woestijn en de Deadvlei voor je alleen! Zandhappen was nog nooit zo verrukkelijk als je over de zandrichels naar boven loopt en geniet van de uitzichten en serene rust van de woestijn:)

'1015697' door SandraV '1015697' door SandraV

Nederland

Nederland

Vurig schouwspel, en.

SandraV

Je hoeft niet ver weg te gaan voor een mooie zonsondergang! Dit prachtige schouwspel kregen we te zien vanaf ons eigen balkon met uitzicht op Zandvoort. Het leek alsof de hemel in brand stond!