MichellevandenHove

profiel MichellevandenHove

Naam

Michelle

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

02 augustus 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Cape Town

Over mij

Mijn naam is Michelle, ik ben 26 jaar!
Ik hou ontzettend veel van reizen, in 2014 ben ik voor een aantal maanden in Zuid- Afrika geweest voor mijn stage. Sindsdien heb ik het reisvirus echt sterk te pakken. Minimaal 1x per jaar maak ik een verre reis, en ondanks dat ik vaak terug ga naar Zuid-Afrika plak ik er altijd nog een ander land aan vast wat ik nog niet gezien heb. Ik deel dan ook graag mijn enthousiasme met andere mensen!

Mijn Motto

'Collect moments, not things! Omdat herinneringen mij zoveel meer waard zijn dan spullen! Ik vind het heerlijke om terug te kijken naar foto's van landen waar ik ben geweest, daarna droom ik altijd over mijn volgende reisje!'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'945039' door MichellevandenHove '945039' door MichellevandenHove

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Op Safari in het...Kr

MichellevandenHove

In het prachtige Zuid Afrika was ik op safari, toen onze guide ineens zei kijk eens naar boven! En daar lag ze!! Een prachtige cheetah in een boom, wat een machtig beest. Geweldig hoe goed de guides deze beesten kunnen spotten, zelf waren we hier gewoon langs gereden en hadden we gedacht dat er niets was. Mijn dank gaat dan ook uit naar de rangers die ervoor hebben gezorgd dat ik de 'big five' heb mogen zien in het Krugerpark. Voor mij is dit zo een momentje wat ik nooit meer zal vergeten, het gevoel van stiekem toch wel een beetje angst maar ondertussen ook heel veel enthousiasme dat je zo een machtig beest zo kortbij ziet! Ga je naar Zuid-Afrika? Breng dan zeker even een bezoekje aan het Krugerpark, wie weet hou je er ook van deze mooie kiekjes op na!

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (3)

'1063503' door Meta '1063503' door Meta

VietnamHo Chi Minh stad (Saigon)

VietnamHo Chi Minh stad (Saigon)

Het leven in de...Chi

Meta

Cholon is de Chinese wijk van Ho Chi Minh City. Het is een aanrader om 's ochtends door de wijk te wandelen. Het is een kleurrijk schouwspel van marktjes, terrasjes, restaurantjes, etc. Een beter beeld van het dagelijkse leven kun je niet krijgen!

'1063502' door Meta '1063502' door Meta

VietnamHoi An

VietnamHoi An

Als je haar maar goed

Meta

Als je 's ochtends vroeg het stadje in loopt, zie je het dagelijks leven op gang komen. Er zijn nog nauwelijks toeristen, wat het extra speciaal maakt.

'1063501' door Meta '1063501' door Meta

VietnamHoi An

VietnamHoi An

De vissers van Hoi An

Meta

Bij Hoi An denk je aan het prachtige, oude stadje en natuurlijk het strand. Het is echter de moeite waard om bij zonsopgang achterop een brommertje naar de vissershaven te rijden. Je ziet een schitterend schouwspel van vissersboten en netten.