LKok

profiel LKok

Naam

Lilian Kok

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

03 mei 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Marokko

Fav. stad

Fes

Mijn Motto

''Not all those who wander are lost'- J.R.R Tolkien'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Fujifilm

Model

X20

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'445978' door LKok '445978' door LKok

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Moeder en kind aan he

LKok

Het Hoan Kiem meer is een rustpunt te midden van de chaos en verkeersdrukte van Hanoi. In de vroege ochtend wordt het met gras en bomen omzoomde meer vooral gekleurd door Vietnamezen die hier hardlopen of Tai Chi beoefenen. In de namiddag, wanneer de hitte wat afneemt, is het hier een drukste van jewelste. Jongeren paraderen met hun scooters langs de wandelpaden, er worden allerlei balspelen gedaan en grootouders kopen hier een ijsje voor hun kleinkind.

'445976' door LKok '445976' door LKok

VietnamHalong Bay en noordkust

VietnamHalong Bay en noordkust

Floating Village Bai.

LKok

Deze foto laat één van de zogeheten drijvende dorpjes zien die rond de Halong Bay dobberen tussen de prachtige kalksteenformaties en het kraakheldere water. Hier leven mensen voornamelijk van de vis-en parel vangst, die veelal worden geruild tegen schoon drinkwater en andere benodigdheden. Het vervoer gaat hier grotendeels via roeibootjes, maar voor de lange afstanden is er ook een snellere boot aanwezig om in contact te komen met het vasteland.

'445983' door LKok '445983' door LKok

VietnamCentraal Vietnam

VietnamCentraal Vietnam

An Bang beach...fishi

LKok

Het strand van An Bang (dicht bij Hoi An) staat bekend om zijn vele, uitzonderlijk uitziende ronde vissersbootjes. Ze lijken ongebruikt op het strand te staan, maar wanneer je tegelijk met de zon opstaat kun je zien hoe tientallen vissers in hun bootje de zee opgaan, hun netten uitgooien en wachten tot de vis bijt. Nog vóór het ontbijt liggen alle bootjes weer op het strand en kan de vis gebakken en verkocht worden.