ErikGoos

profiel ErikGoos

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

01 juli 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Colombia

Fav. stad

Berlijn

Mijn Motto

'Love the life you live, live the life you love!'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'873964' door ErikGoos '873964' door ErikGoos

NicaraguaLeon

NicaraguaLeon

Hike naar El Hoyo

ErikGoos

Doe de 2 daagse hike El Hoyo. Een prachtige hike voor de gemiddelde sportieveling. Vooral het eerste stuk is zwaar maar eenmaal boven wordt je beloond met een geweldig uitzicht op het vulkaan landschap. Neem wel een trui mee!!

'875847' door ErikGoos '875847' door ErikGoos

NicaraguaIsla de Ometepe

NicaraguaIsla de Ometepe

Isla de Ometepe

ErikGoos

Ontdek Isla de Ometepe per quat of motorbike. Per scooter raad ik je af. Een groot deel van de toeristen gaat onderuit op de scooter omdat het mooiste stuk van het eiland (Merida) de slechste wegen bevat. Ik spreek helaas uit ervaring. Dit is een eiland tussen 2 vulkanen. Het lijkt of de tijd stil staat en je in de moderne middeleeuwen bent. Schitterende natuur, vee over de weg, lieve locals. Een top bestemming. Trek hier zeker 4 dgn voor uit. Het is erg groot. Boek hostels in verschillende gebieden van het eiland om optimaal te genieten.

'875955' door ErikGoos '875955' door ErikGoos

NicaraguaRivas

NicaraguaRivas

Surfspot Popoyo

ErikGoos

In de titel staat Rivas maar ik bedoel Popoyo. Vanaf Rivas reis je via de 62 naar Popoyo. Een klein plaatsje aan de zee. Nog niet masaal omdekt door toerisme. Een uitdaging om er te komen maar zeker de moeite waard! Een heerlijk rustig strand waar wel steeds meer toeristen spots bij komen. Het dorp staat bekend om de vele surfers, hoge golven en relaxte sfeer. Boek bij Popoyo surfcamp. Niet heel luxe maar wel heel fijn. Ga rond 15:30 naar het strand om vanaf een heuvel met een bar/restaurant naar tientallen surfers te kijken, een biertje te drinken of zelf te surfen en sluit af bij de schitterende zondsondergang!