Titicacameer

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Three man in a Row

Titicacameer,
Peru


Op het moment dat je met de boot aankomt op Amantani wordt je ontvangen door de lokale bevolking gekleed in hun traditionele kledij. De heren in het zwart-wit en de vrouwen in witte blouses en rode rokken en zwarte sjaals op hun hoofd. Deze 3 heren zaten zo op een rij - Three man in a Row.

Tijdens onze Peru trip in 2017 hebben wij ok een bezoek gebracht aan Amantani Island gelegen in het Titicaca meer . Daar leeft de bevolking nog zonder auto's, in traditionele kleding, zonder stromend water en met alleen elektriciteit uit zonnecellen. Wat was dit een bijzondere trip . geslapen bij de locals super vriendelijk maar geen woord Engels. Gelukkig spreekt mijn vrouw een beetje spaans.
In de nacht dat we daar geslapen hebben zullen wij niet snel vergeten, op een matras dat keihard was en een pak dekens op je dat je s'nachts je niet meer kom omdraaien en nog hadden wij het koud, heel koud.
Ondanks dat zou ik het niet willen missen. Een feest gehad op zijn Amatani's en een prachtige zonsondergang meegemaakt.

Op het moment dat je met de boot aankomt op Amantani wordt je ontvangen door de lokale bevolking gekleed in hun traditionele kledij. De heren in het zwart-wit en de vrouwen echt op zijn witte blouses en rode rokken.