Argentinië

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Argentinië image

Argentijnse kust

Argentinië
Zuid Amerika
Marscham

Argentijnse kust

De planning was vervolgens op de Falkland Eilanden aan land te gaan maar er waren veel mensen ziek aan boord dus ze lieten ons er niet op! Was wel kleine domper, zag er van afstand in ieder geval erg mooi uit!
Ben zelf ook paar dagen ziek geweest, was tenminste wel een van de weinigen die slanker van boord ging :-)

Hadden ook nog wat zeedagen tussendoor. Wij gingen dan beetje sporten, siesta en pokeren. We hebben best wel wat dollartjes verdiend, die oudjes eens goed uitgekleed!
De meeste mensen gingen deze dagen van restaurant naar restaurant. (Passagiers waren vooral Amerikanen en Duitsers...)

Aan land bij Puerto Madryn liepen we zo het strand op en het zonnetje scheen! Hier heb ik gedoken met zeeleeuwen, dat was echt super! De jonkies en vrouwtjes wilden spelen en kwamen steeds naar je toe en wilden bijten (vooral hoofd was favoriet). Helaas konden we niet te lang onder blijven want het water was 13 graden...brrr...
Door Montevideo in Uruguay hebben we een stadswandeling gemaakt, veel oude gebouwen en vooral aan de haven was het gezellig.

Uiteindelijk aangemeerd in Buenos Aires en zat de cruise erop.
Het waren een leuke en ontspannen 2 weken. Lekker om eens een vaste kamer te hebben na al dat gereis en niet over transport of hostels na te hoeven denken (het leven van een backpacker is zo zwaar!).

Nu is de cirkel rond, weer terug in Buenos Aires. Over een paar dagen vertrekken we van de zomer hier naar de koude winter in Vancouver!

Foto's

363c1.jpg
363c1.jpg
Marscham
0656a.jpg
0656a.jpg
Marscham
4ee16.jpg
4ee16.jpg
Marscham