Pacifische kust

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Privé eiland tour in west Panama

Pacifische kust,
Panama


[url="http://www.hablayapanama.com/nl/ecotourism/" target="_blank"]In de zomer van 2010 heb ik een rondreis gedaan in Panama en heb daar de tijd van mijn leven gehad.
tijdens mijn verblijf in het schitterende bergdorpje Boquete in de westelijke hooglanden heb ik daar een aantal mooie tours gedaan met het tourbedrijf exploraya.
Zo zijn we met een groepje van 7 een weekend naar een privé eiland geweest in de pacifische oceaan, alles was super geregeld, het vervoer, de accommodatie was schitterend en er waren veel (optionele) activiteiten georganiseerd zoals een wandeling over het eiland met een lokale indiaan die ons vanalles vertelde over het tropische fruit en de wilde dieren op het eiland, verder hebben we veel gesnorkeld en genoten van het prachtige uitzicht over de oceaan.
later die week heb ik met hun nog een hike gedaan in de bergen rondom Boquete genaamd La artillera, dit was ook zeer de moeite waard de engelstalige gids heeft ons veel geleerd over de bijzondere planten en dieren die in dit gebied leven en het uitzicht op de top was adembenemend.[/url]