Curacao

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Spookje

Curacao,
Nederlandse Antillen


Het heeft me een aantal jaar gekost om hier openlijk over te kunnen hebben. Zelfs nu wanneer ik dit op `papier’ zet, weet ik nog steeds niet of ik er goed aan doe. Een paar jaar geleden had ik een paranormale ervaring. Ondanks dat ik graag hierover films kijk of boeken over lees, geloofde ik absoluut niet in iets van een andere wereld, een geestenwereld. Laat staan dat ik spoken of geesten zou kunnen of zelfs eentje zou kunnen oproepen… daar ben ik veel te Hollands, veel te nuchter voor.

Echter, de volgende encounter heeft me doen beseffen dat er meer is dan het leven op deze aarde. Jaren geleden waren Eefje en ik voor een relax-vakantie op Curaçao. We besloten om een dagje naar Playa Lagun te gaan, een klein en rustig strandje in een mooie, kleine baai in het westen van het eiland. Ik lig heerlijk… ontspannen, te genieten en te relaxen. Ineens vlak naast me, uit het niets, verscheen HET. Het keek rond en net zo snel als het verscheen, was het ook weer verdwenen!


Spookkrabben komen voor in de tropen aan lage kusten en zijn nachtactief. Ze voeden zich met organisch afval op de vloedlijn. Ze hebben scherpe ogen en kunnen ook goed rennen. Bij onraad verdwijnen ze snel in hun hol, aan/in de zandstranden. (bron: Wikipedia)