Curacao

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Stakeout

Curacao,
Nederlandse Antillen


De laatste dag van een bijzonder leuk maandthema. Ik heb voor mijn doen bijzonder veel foto's geplaatst... veel van mijn favoriete films kon ik aan een opname linken (`The Usual Suspect' en `Leon'), maar sommige helaas ook niet (`Se7en' (geen foto met overduidelijk 7... (straks toch nog ff neuzen)) of `12 Monkeys').

Lagun is een rustig dorpje, gelegen aan de westkust van Curaçao, op ongeveer 30 kilometer afstand van Willemstad. Het dorpje ligt aan een kleine baai, waar dagelijks vissers uitvaren en met heerlijke verse vis terugkeren. Deze vis is natuurlijk vers te koop, rechtstreeks bij de vissers. Aan de baai ligt een klein strand, met enkele bomen welke voor een welkome schaduw zorgen en heerlijk kalm water waar u fantastisch kunt snorkelen.

Afgelopen jaar was Eefje hier reeds geweest en ze vertelde dat er enkele leguanen over het strandje liepen, tussen de strandbedjes door. Natuurlijk moest ik dit zelf ook zien. We trokken er uit om een dagje uit, om in baai van Lagun te relaxen EN natuurlijk om leguanen te spotten. Welgeteld één kwam die dag het strand op. De rest zat in bomen hoog op de rotsen, een ideale plaats voor een...

Bekijk de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EJTsQLUmvvQ

(Wel vergroten aub)