Costa Rica

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Costa Rica image

23 dagen rondreis Costa Rica

Costa Rica
Noord en Midden Amerika
Fusili-pics

23 dagen rondreis Costa Rica


Hallo iedereen,

22 Februari zal ik een rondreis gaan maken met Djoser door grotendeels Costa Rica en een klein stukje Panama. Ik heb er erg veel zin in en ben mij dus flink aan het inlezen in het land Costa Rica. Panama ben ik al 2 keer geweest, ook omdat we daar vrienden heb bezocht die daar woonden. Panama is een schitterend land maar ik ben toch zeer benieuwd naar Costa Rica.

Ongetwijfeld zal het veel weg hebben van Panama schat ik zo in. Ik ben benieuwd of jullie daar een andere mening over hebben en of er nog highlights zijn die ik absoluut niet mag missen. We gaan o.a. ook de vulkaan bezoeken, daar ben ik erg benieuwd naar.

Verder vroeg ik mij af wat de ervaringen zijn met de reizen van Djoser en dan specifiek deze reis.Is de begeleiding goed, zijn de
hotels c.q. lodges goed geregeld ? Zijn de 'trekpleisters' die men aandoet de moeite waard ? Als ik de website van Djoser zo bekijk zit dit allemaal wel snor. Maar toch ben ik benieuwd naar jullie mening en ervaring.

Ik vond Panama nogal Amerikaans overkomen en heb gehoord dat Costa Rica nog wat ongerepter is net als de natuur.
Ik ben sinds kort lid geworden van Columbus reisreporter omdat de opzet mij wel aanspreekt en veel mensen zie die ook in Costa Rica zijn geweest.

Ik zal binnenkort ook maar eens een reisgids van Costa Rica aanschaffen.

Hierbij nog een paar mooie foto's van Panama waar ik ook geweest ben.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

mvg,

Michel


Foto's

18c9a.jpg
18c9a.jpg
Fusili-pics