Lviv

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Huislijk hostel, lage prijs

Lviv,
Oekraïne


Wil je overnachten in L'viv (uitgesproken als L'vov en op Nederlandse kaarten meestal ook zo aangegeven)? Dan kan ik je het Lemberg hostel van harte aanraden. Dit hostel heeft alles wat een hostel moet hebben en heeft daarbij ook nog een zeer prettige prijs (omgerekend 9,-).

Bij de prijs inbegrepen zit:
- overnachting in 8-persoons dorm
- beddengoed
- ontbijt
- internettoegang
- gebruik van keuken
- gebruik van wasmachine
- 24h receptie

Het personeel is vriendelijk, de bedden comfortabel en misschien nog wel het leukste... het is zo huiselijk, dat je het idee hebt dat je thuis bent zodra je over de drempel bent gestapt.

Lemberg hostel
Khorvats'ka street 3
L'viv, Oekraïne

routebeschrijving en meer info op:
http://www.lemberghostel.net23.net

Het hostel is (zelfs met de routebeschrijving op de site) vrij lastig te vinden. Het vinden van Schevchenka Str. moet geen probleem zijn (ik kan je aanraden de straatnaam in het Russisch over te schrijven van GoogleMaps, om de weg te kunnen vragen). Als je met de kleine gele autobusjes gaat (bv nr 56), zul je uitstappen voor een kerk. Loop rechts van deze kerk de Schevchenka Str in (licht heuvelopwaarts en weg van de drukte). Khorvats'ka street is de 3e straat aan de rechterkant. Direct na een groot rood uithangbord. Bij huisnummer 3 kun je naar binnen met een deurcode: 250. Je staat in een trappenhuis en moet helemaal naar boven. Links zie je een deur met een heel klein kaartje erop. Aanbellen.. en je bent thuis.