Groningen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Ambachtelijke Zeepgieterij in Appingedam

Groningen,
Nederland


Binnen onze ambachtelijke zeepgieterij en cadeauwinkel, zijn mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking werkzaam in de vorm van een zinvolle dagbesteding. Op oud ambachtelijke wijze worden er vele soorten zeepproducten op zeer creatieve wijze met de hand vervaardigd. Alle zeepproducten worden verkocht binnen de cadeauwinkel en op markten en braderieën in de regio.

Naast de gebruikelijke zeepproducten, zoals shampoo, douchegel, handzeep, gietzeep, badzout en badkaviaar voor dagelijks gebruik, worden er ook op verzoek unieke zeepproducten vervaardigd door onze deelnemers. Denk hierbij aan thema zeepcadeau mandjes, naamzeepjes, trouwbedankjes (mini zeepjes in organza zakjes), relatiegeschenken etc.

[url="http://www.zeepgieterij.nl" target="_blank"]www.zeepgieterij.nl[/url]
Tevens worden er in onze cadeauwinkel aan de Dijksraat 27 te Appingedam ook woondecoratie artikelen en houten interieur- en tuinmeubelen van "Kappen = Houtdesign" verkocht.

Deze tekst heb ik overgenomen van de website..... het is een heel leuk winkeltje in de gezellige binnenstad van Appingedam - ook heel bekend om de "hangende keukentjes" vlakbij dit winkeltje....... Appingedam heeft zowieso veel leuke historische pandjes - een bezoekje waard !



Naast een bezoekje brengen aan onze zeepgieterij en cadeauwinkel voor uw dagelijks benodigde zeepproducten, kunt u ook met groepen bij ons terecht voor o.a. demonstratie arrangementen en workshops.