Den Bosch

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Rosmalen - offroad

Den Bosch,
Nederland


Er zijn van die projecten waar je super fanatiek en gemotiveerd aan begint en waarvan je hoopt dat je ze binnen de door jou gereserveerde tijd kunt afronden.
Maar dan blijkt er toch meer werk aan de winkel en zal die planning bijgesteld moeten worden. Momenten waarop je denkt waar ben ik aan begonnen en waarom wilde ik dit ook alweer persé?
Je stelt een definitieve deadline en besluit alles op alles te zetten om het af te krijgen. De laatste loodjes zijn uiteraard het zwaarst en stellen je volledig op de proef.
En dat is hét moment daar, het is af! In sommige gevallen lever je het project dan in ter beoordeling/goedkeuring en moet je nog eventjes in spanning afwachten op dat verlossende telefoontje...
Zodra ook dat getakeld is, betekent het GO!

In ons geval betekende het sleutel in het slot en starten maar ;) Ons project bestond namelijk uit het in 4 maanden opknappen van een Suzuki Vitara uit 1992 met een 'klein' roestprobleempje. Sinds afgelopen donderdag mag ie officieel de weg weer op en dit weekend konden we op een braak liggend terrein in ons dorp eindelijk testen wat deze 4x4 behalve asfalt allemaal nog meer aankan ;)
De reden waarom ik een paar weekjes offline was.
We hopen er naast offroad-avonturen ook zeker een paar toffe roadtrips mee te kunnen gaan maken, waaronder een rondje winterse Noordkaap.

Maar nu eerst lekker genieten van deze toffe bak!