Den Bosch

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Bosch Parade

Den Bosch,
Nederland


Het is weer Bosch Parade in Den Bosch. Wie morgen nog de kans heeft om te gaan kijken: GA KIJKEN!

De Bosch Parade is een varende optocht van allerlei bijzondere kunstobjecten die een link hebben met Jeroen Bosch. De bekende middeleeuwse kunstenaar die in Den Bosch heeft geleefd en gewerkt. Het is een variatie van diverse kunsgroepen, en wordt op sommige vaartuigen ook muziek gemaakt, gezongen of gedanst. De optocht duurt ongeveer een uur en vind plaats op de AA. (riviertje wat door de stad loopt)
Ik ben vandaag geweest en vond het zeer de moeite waard. Nu is het alleen morgen nog om 15.00. Er is voldoende plaats in het gras, of op de stadswal om te zitten. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website: [url="http://www.boschparade.nl/" target="_blank"]http://www.boschparade.nl/[/url] en misschien heb ik vanavond ook nog tijd om een van de foto's die ik heb gemaakt te plaatsen.
Ja dat is gelukt! 2 zelfs: [url="http://www.columbusmagazine.nl/europa/nederland/den_bosch/reisreporter/fotos/361727.html" target="_blank"]deze[/url] en [url="http://www.columbusmagazine.nl/europa/nederland/den_bosch/reisreporter/fotos/361726.html" target="_blank"]deze[/url]