Den Bosch

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Ut Engelke heeft 2 nummers !

Den Bosch,
Nederland


Sinds april 2011 staat er een beeld van een Engelke op de Sint Jan in Den Bosch met een mobieltje in haar hand. Het is een grap van beeldhouwer Ton Mooy tijdens de renovatie van deze prachtige kathedraal.

Onlangs schreef ik bij een foto van de Sint Jan uit Den Bosch dat je rechtstreeks een engel kunt bellen op het tel. nr 0900-7468526
Degene die al gebeld hebben weten inmiddels dat je op dit nummer verwelkomd wordt met trompetgeschal en dan een bandje krijgt met de stem van de hemelse boodschapper. Dit nummer kost 80 ct. per minuut en de opbrengst is voor de renovatie van de kathedraal.

Op zich is daar niets mis mee, maar wil je een “echte engel” bellen zonder dat er kosten aan verbonden zijn (buiten je eigen kosten van een vaste- of mobiele telefoon) dan kan dat op tel. nr 06 26347470
Dit nummer is dagelijks bereikbaar maar bel wel op “christelijke” tijden. Een goed gesprek met deze engel is altijd mogelijk. Je kunt bij haar van alles kwijt, behalve grove taal en vloeken. Daar moet je maar een hulplijn voor bellen !!! (-: