Den Bosch

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Verlangen.....

Den Bosch,
Nederland


Wat heb ik hier weer zin in zeg!!! De winter is voor mij nu wel klaar. We hebben sneeuw en ijs gehad, wat erg leuk is. Maar nu mag voor mij de lente wel komen.

Deze Triteleia heb ik vorig jaar voorjaar in mijn eigen tuin gefotografeerd. Het is een bloembolletje wat iets minder bekend is, maar ik vind hem super! Het is een heel tere bloem. Een hele dunne lange stengel met een trosje van blauwe kelkjes bovenaan. Het zijn bolletjes die net als sneeuwklokjes in de grond kunnen blijven zitten, en als het goed is heb ik dus dit jaar meer Triteleia's dan vorig jaar. Het groen is al boven aan het komen. Ook van de tulpen zie ik de punten al boven de grond komen en er komen al knoppen aan de takken van de Esdoorn...

Zo meteen maar eens een rondje door de tuin maken, wat opschonen in de tuin, dorre takken verwijderen, het riet wat ik altijd laat staan voor een mooi wintersilhouet kan nu wel kortgeknipt worden. Hopelijk ziet het er dan al minder winters uit in mijn tuin. Laat de lente maar komen!! Het is al bijna Maart!!