Venetië

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Makkelijk en goedkoper in Venetië

Venetië,
Italië


Bij het thema water mag Venetië zeker niet ontbreken.
Wij waren er een lang weekend, waarin we alleen maar regen hadden, de vloedplanken op het San Marcoplein waren uitgezet en we toch een fantastische tijd hadden, mede dankzij het leuke hotel waar we verbleven.

Het Courtyard by Marriott is eigenlijk een zakenhotel, maar in het weekend is het er rustig.
Het ligt op 1100 m van het vliegveld Marco Polo. De shuttlebus brengt je van en naar het vliegveld en voor de deur vertrekken de stadsbussen naar Venetië.
Het is erg leuk om op zaterdagochtend met de lokale bevolking mee te reizen om in de stad boodschappen te gaan doen op de vis- en groentenmarkt. Men maakt graag een praatje!

’s Avonds is het mogelijk om in restaurant Da Mario, in het hotel te eten. De bediening is bijzonder vriendelijk. In de buurt zijn meerdere restaurants, maar je kunt natuurlijk ook in de stad eten.
Hotelprijzen van oktober tot maart: € 135,= per kamer, inclusief ontbijt. Als je 30 dagen vooraf boekt, krijg je 30% korting. Via Triestina 170 Venetië

[url="http://www.marriott.com/hotels/travel/vcecy-courtyard-venice-airport/" target="_blank"]http://www.marriott.com/hotels/travel/vcecy-courtyard-venice-airport/[/url]