Sleeswijk-Holstein

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Kaisershof in Lübeck

Sleeswijk-Holstein,
Duitsland


Zoek je een aardig hotel in Lübeck dan is het [b]Kaisershof [/b]aan te bevelen. Zeer vriendelijk hotel, romantisch Duitse stijl, beetje “Sissi-achtige”. Kroonluchters in de ontbijtzaal en veel spiegels. Het buffetontbijt is goed en volledig – warme en koude gerechten. In de zomer is het terras open waar je lekker in de tuin kunt zitten. Naast het hoofd hotelgebouw is een annex, een woonhuis met meerdere hotelkamers – 1 straatje de hoek om van het hoofdgebouw. Deze Annex heeft regelmatig verlaagde prijsaanbiedingen aangegeven op de [url="http://www.kaiserhof-luebeck.de/html/index.html" target="_blank"]website[/url]. Alles is keurig, goede bedden, zit hoek, TV en een fijne badkamer. Wij hadden een kamer voor 2 pers inclusief ontbijt voor 69 euro per nacht afgelopen mei 2011.

Het Hotel ligt aangrenzend aan de oude stadskern. Dus aan de rivier – brug overlopen en je bent in de oude stad waar diverse leuke eetgelegenheden zijn.
Er is goed met hen te corresponderen met de mail in het Engels, want ik had enkele vragen en kreeg er prompt antwoord op in goed Engels. Het personeel was bijzonder hulpvaardig.

Hotel Kaiserhof
Kronsforder Allee 11-13
D-23560 Lübeck
Tel: +49 451 703301
email: service@kaiserhof-luebeck.de