Antwerpen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Doe de stripmurenroute!

Antwerpen,
België


Nu dit weekend heel wat RR afreizen naar Antwerpen en het maandthema muurschilderingen is, komt deze tip vast van pas.
Taste of Antwerpen heeft een route door de oude binnenstad beschreven, waarbij je langs verschillende op strips geïnspireerde muurschilderingen komt.
De muurschilderingen zijn door diverse artiesten gemaakt.
Je komt tijdens deze[url="http://atasteofantwerp.wordpress.com/2012/03/18/stripmurenroute-walk-with-me/" target="_blank"] stripmurenroute [/url]oa door de gezellige Universiteitswijk.
In de Keizerstraat vind je daar [url="http://www.columbusmagazine.nl/europa/belgie/antwerpen/reisreporter/fotos/372051.html" target="_blank"]Cordelia van de hand van kunstenaar Ilah [/url]op de gevel van het universiteitsgebouw.
Suske en Wiske zijn door Willy van der Steen in de Korte Ridderstraat op een muur vereeuwigd.
Vertrekpunt is de stripwinkel Mekanik aan de Sint-Jacobsmarkt 73 .Een volledige route kan voor €3,- gekocht worden in oa de Stadswinkel en bij Het Rubenshuis en natuurlijk bij de stripboekwinkel.
Geen zin in lopen?
Neem dan [url="http://www.allesoverantwerpen.nl/vervoer/fietsenverhuur.htm" target="_blank"]een fiets van Velo[/url]. Door de hele stad, ook op deze route zijn [url="http://www.velo-antwerpen.be/localizaciones/station_map.php?TU5fTE9DQUxJWkFDSU9ORVM%3D&MQ%3D%3D" target="_blank"]afhaal- en inleverpunten [/url]te vinden .