Zuid Vietnam

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Modderbaden in Nha Thrang

Zuid Vietnam,
Vietnam


In Nha Thrang is er een heuse Spa, het Thap Ba Hot Spring Center. Absoluut een aanrader voor een dagje of een half dagje relaxen!
Je kunt kiezen uit een warm of een koud modderbad; alleen, met twee of met een groep.
Er zijn verschillende mogelijkheden. Als je gebruik wil maken van de modderbaden en nadien wil gaan zwemmen betaal je 100.000 dong als je met een groep bent (ongeveer 4 euro). De prijs varieert met hoeveel personen je in het modderbad gaat. Je kunt er ook voor kiezen om alleen te gaan zwemmen en dan betaal je een stuk minder (ik geloof rond de 50.000 dong)
Eerst ga je ongeveer 15 minuten in een modderbad en nadien laat je je opdrogen in de zon. Vervolgens ga je douchen en 45 minuten in een bad met mineraalwater. Na afloop kun je gebruik maken van de verschillende zwembaden. Houdt er rekening mee dat de zwembaden verschillende temperaturen hebben. Spring dus niet als een kip zonder kop in het grote zwembad om nadien tot de ontdekking te komen dat het water bloedheet is (ik spreek uit ervaring). Er worden ook massages gegeven. Er zijn bruggetjes, watervalletjes en ook bubbelbaden mogen niet ontbreken. Al met al een heerlijke manier om even te ontspannen.
De Spa bevindt zich voorbij de Chamtorens in Nha Thrang en is makkelijk te bereiken met de motofiets. Reken op ongeveer 20 minuten met de motofiets vanaf het centrum. Spreek een tijd af met je chauffeur en hij komt je op de afgesproken tijd keurig netjes ophalen. Op de terugweg werd er een andere route genomen door de achterwijken van Nha Thrang wat echt geweldig was om te zien.

Thap Ba Hot Spring Center
Ngoc Son-Ngoc Hiep (adres)
[url="http://thapbahotspring.com" target="_blank"]thapbahotspring.com [/url]