Halong Bay en noordkust

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Valentine II- een prachtige boot

Halong Bay en noordkust,
Vietnam


In Halong Bay werden we ingescheept in de Valentine II of zoals hij op hun website wordt genoemd de Valentine Premium. Deze boot heeft slechts 2 cabines (van 22m2). Een prachtige boot met prachtige kamers, een mooi zonnedek en heerlijk eten. Je wordt helemaal in de watten gelegd. Zowel de lunch als het diner bestond uit 7 gangen. Zoveel luxe hadden we zeker niet verwacht.
De Valentine II is onderdeel van de vloot van Indochina Sails (www.indochinasails.com). Deze maatschappij heeft boten in diverse klassen en omvang in Halong Bay.

Tijdens een cruise in Halong Bay zit je niet alleen maar op je boot. Er zijn verschillende activiteiten, zoals het bezichtigen van grotten, een drijvend dorp, een uitkijkpunt, zwemmen en kayakken. Daarnaast kan op veel van de boten ook nog voor een massage gezorgd worden.

Zoals gezegd heeft de Valentine II slechts 2 cabins. De Valentine I heeft er 5. Als je een wat luxere boot met niet te veel kamers zoekt ben je hier aan het goede adres, omdat de meeste boten veel massaler zijn.