Centraal laagland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Hutje op het water - Sai Yok NP

Centraal laagland,
Thailand


In Sai Yok NP, bereikbaar vanaf Kanchanaburi (Bridge over River Kwai) richting Songkhlaburi (3 pagoden pas), kan je overnachten in drijvende hutjes, van zeer basic tot wat luxer, keus genoeg.

Bus 8203 vertrekt elk uur vanaf het busstation in Kanchanaburi, de busmaster weet wel waar je moet uitstappen. Vanaf het uitstappunt is het dan nog 3km richting de rivier, met een beetje geluk staat er wel een (brommer)taxi.

Erg relaxed met op de achtergrond het geruis van de waterval, zorg wel dat je accus opgeladen zijn want elektriciteit is beperkt beschikbaar.

Bijzonder leuk was ons diner, de schoonouders van onze huurbaas hadden een drijvend restaurant aan de overkant van de rivier, nadat we besteld hadden werd het eten met een kanootje overgevaren keurig met een vershoudfolietje erover. De varende ober heeft zich in afwachting van de afwas prima vermaakt met onze Capitool Reisgids.

[url="http://www.columbusmagazine.nl/azie_en_midden-oosten/thailand/reisreporter/fotos/170937.html" target="_blank"]Klik hier voor een foto[/url]