Pokhara

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Peace dragon lodge Pokhara

Pokhara,
Nepal


Afgelopen week voor een derde keer in Pokhara geweest,de twee keer daarvoor had ik en hotel in lakeside wat ook wel het toeristen centrum van de stad is.
Vanwege een festival was ik deze keer opzoek naar een hotel net buiten het centrum, zodat ik geen last zou hebben van de geluids overlast die dit met zich mee brengt.
Hierbij kwam ik uit bij een klein hotel met 10 kamers op nog geen 50 meter van de World peace pagode aan de overkant van het meer op de top van een heuvel, dit hotel word gerund door een Engelse dame juliette die je meteen thuis laat voelen.
Ook kan zij alles voor je regelen van een taxi tot volledige dag excussie, tevens is er een uitstekende kok aanwezig die je de restaurants in lakeside doet vegeten.
Maar het grootste pluspunt van dit hotel is toch wel het schitterende uitzicht(in de deluxe kamer vanuit je bed) op Pokhara en het Annapurna massief, waardoor je ook niet meer naar Sarangkot hoeft te gaan !!!
Mocht je toch naar het centrum willen kun je in 20 minuten de heuvel af lopen en met een bootje het meer oversteken, ook de taxi stopt op maar 50 meter van de accomodatie.
Het hotel is het meest linker gebouw op de foto.
[url="http://www.peacedragonlodge.com" target="_blank"]www.peacedragonlodge.com [/url]