Yangon

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Gastronomisch genieten van Franse keuken in Yangon

Yangon,
Myanmar


Wil je na al het Aziatische eten, de pizza’s en banana pancakes eens echt gastronomisch verwend worden tijdens je reis in Birma, dan heb ik een absolute aanrader voor je! Zelf een enorme foodie, was ik voor ik afreisde naar Birma al op zoek gegaan naar aanbevolen restaurantjes. Ik stuitte geheel onverwachts op een Michenlenster-waardig restaurant wat goed verstopt zit in Yangon. Het wordt gerund door de befaamde Zwitserse chefkok Felix Eppisser die met zijn restaurant in Zwitserland al een Michelenster had weten te bemachtigen.

De gerechten zijn subliem en smaakvol en worden geserveerd in de prachtige tropische tuin. De verlichting is subtiel verborgen achter rode Aziatische parasols. Laat het weer het niet toe in de tuin te eten, beschikt het restaurant ook over een perfect ingerichte binnenruimte. De loungemuziek op de achtergrond zet de puntjes op de i om de perfecte ambiance te creëren.

Als je reserveert word je als extra service door de oldtimer van het restaurant opgehaald en naar hun centraal gelegen, maar toch verborgen, culinaire etablissement gebracht.

Je krijgt deze Michelenster-kwaliteit voor de prijs van een maaltijd in een doorsnee Nederlandse bistro.
Een absoluut culinair hoogtepunt!

[url="http://leplanteur.net/?/welcome/property" target="_blank"]http://leplanteur.net/?/welcome/property[/url]