Tokio

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Fantastisch stadsuitzicht + interessant museum

Tokio,
Japan


Bij je bezoek aan Tokio is het zeker aan te raden om naar de Mori Tower in de wijk Roppongi Hills te gaan. Daar kun je namelijk een fantastisch uitzicht over Tokyo combineren met een heel interessant museum. Vooral als de avond gaat invallen is het prachtig om overal in de stad de verlichting aan zien gaan.

De [url="http://www.roppongihills.com/tcv/en/" target="_blank"]Tokyo City View[/url] zit op de 52e verdieping. Je hebt hier 360 graden uitzicht over heel Tokyo. Daarnaast kun je met kleine bijbetaling naar het roof top deck, waar je in de openlucht kunt genieten van een rondom zicht op Tokyo. Op de 53e verdieping zit het [url="http://www.mori.art.museum/eng/" target="_blank"]Mori Art Center[/url], waar je zeer boeiende, innoverende moderne kunstprojecten kunt zien, horen en voelen.

De entree voor de Tokyo City View en het Mori Art Center is gecombineerd en is YEN 1500. Ik vond het zeker het geld waard en een goede aanvulling op het uitzicht vanuit de Metropolitan Government Buildings.