Sumatra

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Stugge tante

Sumatra,
Indonesië


Met deze 'stugge' tante neem ik afscheid van het oude RR jaar. Vanavond is het dus eigenlijk Oud en Nieuw, want morgen begint het sprankelende, verfrissende en fruitige nieuwe RR jaar! En volgende week is het weer Oud en Nieuw! Wat een feest allemaal, haha :-)
Echt stug is deze grande dame op de foto natuurlijk niet, alleen haar haren zijn dat wel. Vroeguh (toen alles beter was, weet je nog wel? Jahaah, het is ook de tijd voor een beetje nostalgie... niet teveel, maar toch) dacht ik altijd dat olifanten zacht zouden aanvoelen. Geen idee waarom ik dat dacht, maar ik denk wel vaker iets terwijl ik geen flauw benul heb waarom ik dat zou moeten denken. Maar dan zit het in mijn brein. Gewoon. Anyway, jaren geleden mocht ik dus voor 't eerst een olifant aanraken. Shock! Helemaal niet lekker zacht... maar dat neemt niet weg dat ik het geweldige dieren vind en ze nog steeds een hoog kroelgehalte hebben.
Goede RR jaarwisseling, voorzichtig met vuurwerk en oliebollen (dat je wel het juiste in de lucht gooit...) en tot... ehmmm... morgen?