Madhya Pradesh

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Kanha Jungle Lodge en Kanha national park

Madhya Pradesh,
India


Wie in India op tijgersafari gaat komt zeker het Kanha national park tegen. In dit park heb je een redelijke kans om de tijger in het wild te zien. (het blijft wildlife) In dit park heb je geen vaste routes die je moet rijden zoals in veel andere parken en je kunt hier dus zelf je route bepalen (met je gids uiteraard).
Het park is redelijk dicht begroeid met ook grote vlaktes met gras dus het spotten naar wildlife is dus moeilijk. Wij hadden het geluk om 3 tijgers in dit park te spotten.
De [url="http://www.tiger-resorts.com/kanha-jungle-lodge.html" target="_blank"]Kanha jungle lodge [/url]ligt bij een rustig gedeelte van het park op zo'n 3 minuten rijden van de poort. (in Kanha liggen alle lodges buiten het park)
Het is een leuke accomodatie met een vriendelijke staf en goede service. Ook heeft de lodge goede eigen gidsen en voertuigen. (je krijgt ook altijd een gids van het park mee).
Wie meer informatie of adressen wilt (ook van een heel goede reisorganisatie in India) kan natuurlijk altijd een berichtje achterlaten op mijn profiel.