Shanghai

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Het mooiste uitzicht over de Bund

Shanghai,
China


Ben je in Shanghai dan ga je zeker "The Bund " bezoeken. De Bund is een 1,5 km lange oeverpromenade tussen de Huangpu-rivier en Zhongshan Road. De meeste mensen blijven langs de oever van de rivier kijken, maar als je een echt perfect en schitterend uitzicht over Shanghai wil hebben doe dan het volgende. Je moet wel aan de kant van de oude stad zijn en niet aan de overkant in Pudong wat het zakencentrum is.
Aan de Bund ga je linksaf over de Outer Baidu Bridge, en in ca. 8 minuten loop je naar het Hyatt Hotel. Bovenin het hotel, op het dak heeft men een lounge bar gemaakt met relaxte muziek, lounge banken en een soort buitenterras.
Door de hotelhal in te lopen kom je in een indrukwekkende hotellobby. Je loopt naar de liften en gaat naar de 32e verdieping. Daar bestel je een lekker drankje en je geniet van een fenomenaal uitzicht. Vooral als de avond is gevallen en het is donker, dan worden de gebouwen langs de Bund fraai verlicht.
Het Hyatt hotel is een 5 sterren hotel in de hoogste prijsklasse. Dit schrikt de meeste mensen af, maar je moet even over deze schroom heenstappen. De lounge bar is 's avonds open en ook gewoon toegankelijk voor niet gasten.
Zie mijn foto:http: www.columbusmagazine.nl/azie_en_midden-oosten/china/shanghai/reisreporter/fotos/294769.html