Shanghai

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Cocktails op grote hoogte

Shanghai,
China


Van de wijk Pudong (Shanghai) zijn er twee bars waar je met een heerlijk cocktailtje en een hapje kunt genieten van het uitzicht. Vanaf grote hoogte kijk je uit over de historisch verlicht Bund met haar magnifieke gebouwen en de Huangpu Rivier.
[url="http://www.shanghai.grand.hyatt.com/hyatt/hotels/entertainment/lounges/index.jsp" target="_blank"]‘Cloud 9’ [/url]bar. Die is in The Grand Hyatt (Jin Mao Tower) . Het Hotel zit boven een financieel centrum en begint pas op de 53e verdieping als hotel. Hier pak je de volgende lift naar de 85e verdieping en de derde lift naar de 87e verdieping. Aangekomen bij "Cloud 9" met een cocktailtje en een dineetje is het genieten van het schitterende uitzicht van enorme hoogte over nachtelijke verlicht Shanghai.
[url="http://www.shangri-la.com/en/property/shanghai/pudongshangrila/dining/restaurant/jadeon36bar" target="_blank"]'Jade on 36 bar' [/url]zit in het Shangrila hotel op de 36e verdieping. Na 21 uur ook met live jazz muziek. Ook hier een magnifiek uitzicht. Hier kijk je veel meer op de Bund dan bij Cloud 9 wat meer weg heeft van een vliegtuig uitzicht. Overigens op dezelfde verdieping is ook Jade on 36 restaurant.