West Kaap

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Overnachting Stormrivier mouth

West Kaap,
Zuid-Afrika


Stormsrivier Mouth Camp in het Tsitsikamma Forrest NP is een fijne overnachtingsplek voor als je geen genoegen wilt nemen met alleen maar even snel naar de hangbruggen...

Er zijn verschillende opties. Appartement, bungalow, forresthut of kamperen. Deze trap gaat naar het kampeerterrein en de hutten.
Wij konden bij aankomst nog een forresthut boeken. 2 opgemaakte bedden, eettafel, waterkoker en nog wat kookgerei. Eigen douche en toilet. Om te koken moet je naar de gezamenlijke keuken. Maar er is een Cattle Barron restaurant met prima maaltijden. (Nu nog in een grote tent ivm brand november 2016)

Prachtige kust. Geluid van de branding in je oren. De wandelmogelijkheden. (Of kanovaren). Groot tidalpool voor als je tegen het koude water kunt. Dassies op de rotsen. En zonsondergang om mee te maken. (Alternatief is een overnachting in het dorp Stormsrivier)

Wel jammer dat je voor 1 nacht wel 2x dagtbezoek van 90R pp dient te betalen. Is dus niet inclusief de overnachtingsprijs. (In andere parken is het wel 1x dagtarief bij een overnachting)

Bij vertrek komt er een baviaan de forresthut controleren. Die maakt gewoon de deur van een zojuist verlaten hut open, gaat naar binnen en na inspectie komt ie weer naar buiten. Om vervolgens de vuilnisbakken ook nog af te struinen. Wel vreemd dat het management door geen hendel op heeft zitten.