Mpumalanga

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Een Bezoek aan Cape Vidal

Mpumalanga,
Zuid-Afrika


Wanneer je in de omgeving bent van de iSimimangaliso Wetlands (voormalig St. Lucia Wetlands), is het een leuk uitstapje om naar Cape Vidal te rijden. Via een mooie route waarop je zomaar wildlife zoals de neushoorn kunt spotten, kom je uiteindelijk op het strand. Een ruige zee, een breed strand en een bos langs het strand maken het tot een fijne plek om uit te waaien. Rondom de prullenbakken cirkelden vele apen, die probeerden nog iets eetbaars te scoren. Deze aap had dus succes.

Om Cape Vidal in te komen, moest ik destijds mijn gegevens noteren en een kleine entrance fee betalen. Deze betrof echter maar een paar euro en dat is een bezoek aan Cape Vidal wel waard. Overigens heb ik er weinig/geen horecagelegenheden gezien, dus doe je er goed aan wat eten en drinken mee te nemen. Anders moet je zoals deze aap de prullenbakken gaan afstruinen ;-)

Voetnoot:
Deze foto nam ik niet in de provincie Mpumalanga, maar in Kwazoeloe-Natal. Tijdens het toekennen van de GPS is er blijkbaar iets misgegaan en kan het niet meer wijzigen helaas.