Limpopo

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Limpopo image

Mijn eerste blog van mijn 1e verre reis naar het mooie Zuid-Afrika!

Limpopo
Zuid-Afrika
Mirjamco

Mijn eerste blog van mijn 1e verre reis naar het mooie Zuid-Afrika!

Ik heb het allemaal wat moeten laten bezinken, maar hier is dan mijn 1e blog! Nog even wennen, want dit is de eerste keer dat ik zoiets doe, maar het lijkt me geweldig om de mooie reiservaringen te kunnen delen.
Want mooie ervaringen heb ik zeker gehad!

Op 14 augustus begon voor mij mijn Zuid-Afrika avontuur. Omdat ik vliegangst had, nog nooit alleen gereisd heb en dan ook nog nooit zo ver ben gekomen, was dit voor mij een aardige stap. Een stap die voor mij de rest van de wereld heeft geopend, mijn vliegangst heeft overwonnen en mij niet meer stil laat zitten: ik kan niet wachten om weer de wijde wereld in te gaan!

Een Nederlands gezin heeft helemaal een grote stap gezet: zij zijn permanent gaan wonen in Hoedspruit, vlakbij het Krugerpark, en openen binnenkort hun lodge met rondavels. Ik heb hun geholpen met klussen en zij hebben mij veel laten zien van het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft. Het is een mooie tijd geweest! Ik heb een hoop gezien, meegemaakt en geproefd van dit mooie land. En toch ook weer te weinig....want wat is nou 4 weken, die zijn zó om!

Foto's volgen. Let wel, ik ben nog een beginneling dus ik hoop dat ik een beetje zal voldoen aan de verwachtingen :-)

Foto's

03e58.jpg
03e58.jpg
Mirjamco
e7611.jpg
e7611.jpg
Mirjamco