Ngorongoro krater

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Rhotia Valley Tented Lodge en Childrens Home

Ngorongoro krater,
Tanzania


Vlak bij de Karatu in de heuvels ligt Rhotia Valley Tented Lodge. Op een prachtige locatie met een geweldig uitzicht vind je luxe ingerichte tenten die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een heerlijk restaurant en geweldig terras om te relaxen. De ambiance is super! De plek is een goede uitvalsbasis voor game drives naar Lake Manyara NP en de Ngorongoro Krater. Bij de lodge kan je ook allerlei excursies laten regelen zoals een village walk naar een nabijgelegen dorpje, mountainbiken bij Lake Manyara enz.

De lodge wordt gerund en is opgezet door een Nederlands echtpaar. Vanaf de ontvangst tot en met het afscheid voelden wij ons alsof we in een warm bad beland waren en aan alles is gedacht. Een verademing om op de killere avonden een kruik in bed te vinden!

Alle verdiensten van de lodge komen te goede aan het Childrens Home die even verderop gebouwd is. Het is zeker een aanrader om het Childrens Home te bezoeken. De weeskinderen zullen je enthouisiast ontvangen en een aantal spreken een behoorlijk woordje Engels. Wij waren hier met oud&nieuw en werden uitgenodigd om dit in het Childrens Home mee te vieren. Dit werd een unieke ervaring!

Kijk ook eens op www.rhotiavalley.com