Etosha

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wildlife Namibië

Etosha,
Namibië


Wat heerlijk om hier af en toe wat foto's te kunnen posten! Het brengt mij terug naar de mooie reizen, die we hebben gemaakt. Veel herinneringen en veel heimwee! Zeker nu we dit jaar zo beperkt zijn in onze reizen. Maar we zijn gezegend met alles wat we al hebben kunnen doen.

Etosha in Namibië is natuurlijk hét hoogtepunt voor het spotten van groot wild. De verschillende onderkomens hebben lodges en kampeerplekken. Wij zijn via de meest westelijke ingang gekomen en onze eerste stop was Olifantsrus, een kleine campsite (geen lodges), met een mooie uitzichtshut, waar je de neushoorns, gnoe, zebra enz. kunt observeren tijdens het drinken.
Alle verblijfplaatsen in Etosha hebben uitzicht plekken op de waterreservoirs. Wij hebben het als heel bijzonder ervaren, dat je daar met soms best veel mensen, allemaal heel stil zit te genieten wat er langskomt. Een heel bijzondere sfeer!
Om de stilte te bewaren mocht onze kleinzoon van 3, nadat hij het wel gezien had, een filmpje kijken op de telefoon! Zónder geluid natuurlijk. :-)