Kustgebied

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Stoer

Kustgebied,
Benin


Deze foto is genomen tijdens het voodoofestival. Dit festival wordt elk jaar gehouden op 10 januari in de plaats Ouidah.
Naast al het "voodoo-gedoe" is er nog van alles te zien. De meeste toeschouwers zijn al een bezichtiging op zich. Ze hebben zich allemaal heel mooi gemaakt en zien er over het algemeen heel kleurrijk uit. Ook zijn er allerlei verkopers en verkoopsters van eten en drinken. Buiten het festivalterrein is er een markt met soeveniers. Het festivalterrein is aan het strand en als het feest al een tijdje op gang is gaan er steeds meer mensen naar het strand.
Kortom: overal om je heen heb je mogelijkheden op portretten te maken. Overzichtsfoto's of foto's van hele groepen is lastig, omdat het bijna niet lukt om dan een foto te maken zonder toeristen.
Dit stoere ventje zat een beetje achteraf rond te kijken. Eigenlijk is het niet echt een feest voor kinderen. Hij verveelde zich en vond die toerist die een foto wilde maken wel een leuke afwisseling. Stoer kijken met je mooie zonnebril op je hoofd. Gelukkig was er een mooie kleurrijke achtergrond en dat leverde dit resultaat.