Canberra beste reistijd

Het weer in Canberra

 

Wanneer je een citytrip plant, wil je natuurlijk Canberra van binnen én buiten zien. Als je niet van plan bent om de hele dag in musea te hangen, maar ook graag een beetje wilt winkelen of de stad te voet verkennen, dan mag je hopen dat het niet de hele dag regent. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Canberra te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in
Canberra en of je goed weer kunt verwachten? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je weet of het koud of warme is en of het regentijd is.

 

 

 

Beste reistijd voor Canberra

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

De gemiddelde temperatuur en neerslag in Canberra:


 

Reisadvies

Voor Canberra, Canberra geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
26 januari Canberra Dag, 25 april ANZAC Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Canberra

Beste foto's & tips van Canberra

'265099' door damfschoenmakers '265099' door damfschoenmakers

AustraliëCanberra

AustraliëCanberra

OUDE POLITIEK?

damfschoenmakers

Dit is het oude regeringsgebouw in Canberra met op de voorgrond een monument en een stel ibissen. In de hoofdstad is het goed te zien dat het hier om politiek draait want er zijn hier veel regerings of belangrijke gebouwen.

'461285' door Annaelle '461285' door Annaelle

AustraliëCanberra

AustraliëCanberra

Yoga op het strand

Annaelle

Yoga leert je ontspannen en terug op adem komen. Evenwicht en harmonie primeren... Het geluid van golven en een streepje ondergaande zon in combinatie met deze prachtige pose zijn daar het levende bewijs van!

Laat kaart zien