Video

Kinderen omringd door honderden haaien. Heeelp!

Gepubliceerd: 20 aug 2017 3
Strandgangers op Red Bluff Beach in West-Australië haalden opgelucht adem toen een groepje spelende kinderen in het water ongedeerd bleef. De dreiging? Honderden koperhaaien die slechts meters onder hun voeten circuleerden. Gelukkig hadden de haaien meer oog voor de reusachtige school vis in het ondiepe water. Fotograaf Sean Scott nam het tafereel op met zijn drone.

deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

De top 5 van de Lucky shot-fotowedstrijd is bekend!

De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

Berlijn für foodies: 5 tasty tips voor je stedentrip

Dankzij een instroom van Europese en andere ‘nieuwe Berlijners’ vindt er sinds enkele jaren een culinaire revolutie plaats in de Duitse hoofdstad. Dit zijn de leukste foodie tips voor een culinaire stedentrip!

Dankzij een instroom van Europese en andere ‘nieuwe Berlijners’ vindt er sinds enkele jaren een culinaire revolutie plaats in de Duitse hoofdstad. Dit...

Formentera: fietsen en hiken op Ibiza's kleine zusje

De meeste toeristen bezoeken Formentera maar voor één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, groene fiets- en wandelpaden die alle uithoeken van het eiland met elkaar verbinden.

De meeste toeristen bezoeken Formentera maar voor één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, gro...

 

3 reactie(s) bij "Kinderen omringd door honderden haaien. Heeelp!"

 • profile image comment

  Aan degene die dit stukje heeft geschreven: het gaat hier om koperhaaien. Walvishaaien behoren tot een compleet andere soort.

  Door KT • geplaatst op 2017-08-20 15:08:14
 • profile image comment

  Vertaling klopt niet. Het zijn geen walvishaaien, deze eten geen vis. Het zijn koperhaaien (Eng: Copper Whaling Sharks)

  Door Sdumo • geplaatst op 2017-08-20 14:18:17
 • profile image comment

  Dit bericht las ik op MSN en het maakte mij nieuwsgierig genoeg om even te Googelen op "Walvishaai". Wat blijkt Wikipedia en het Wereld Natuur Fonds geven duidelijk aan dat de Walvishaai geen vleeseter is: het gigantische beest eet alleen planton. Op National Geographic is zelfs te lezen dat er met deze haaien kan worden gezwommen. Dat de Walvishaai is dus door zijn omvang schrikwekkend, maar realistisch gesproken hoeft niemand voor deze haai bang te zijn.

  Door PietervanMidden • geplaatst op 2017-08-20 13:34:16

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.