Wisconsin Illinois Michigan stekker

Wisconsin Illinois Michigan – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Wisconsin Illinois Michigan, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Wisconsin Illinois Michigan gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Wisconsin Illinois Michigan

Beste foto's & tips van Wisconsin Illinois Michigan

'456154' door selinavanhouten '456154' door selinavanhouten

Verenigde StatenWisconsin Illinois Michigan

Verenigde StatenWisconsin Illinois Michigan

Natuur Wisconsin

selinavanhouten

Wisconsin, wat is dat leuk! Helaas nog niet erg bekend bij de meeste mensen en wat een zonde is dat. Als je van natuur houdt zit je in Wisconsin goed. Prachtige landschappen, bossen en genoeg beren om te bewonderen (van een afstandje )

'515976' door awesomemore '515976' door awesomemore

Verenigde StatenWisconsin Illinois Michigan

Verenigde StatenWisconsin Illinois Michigan

De Feniks van de Moto

awesomemore

Sinds 1986 gaat Tyree Guyton met kunst het verval van Detroit te lijf. Zijn straat, Heidelberg Street, heeft hij omgetoverd in een grote kunstinstallatie. Wanneer er weer een huis afbrandt, bouwt hij op de ruïnes iets nieuws. Als een zaaier op een dorre akker, een kunstenaar die schoonheid oogst op lelijkheid.

'514299' door awesomemore '514299' door awesomemore

Verenigde StatenWisconsin Illinois Michigan

Verenigde StatenWisconsin Illinois Michigan

Thank you

awesomemore

Met honderdduizenden mensen die de stad hebben verlaten, neemt natuurijk ook het klantenbestand af. 44 Jaar in business en hoewel het pand er beter uit ziet dan een aantal andere gebouwen in de straat, is ook dat al weer een tijdje terug. Heerlijke stad Detroit, als je van edgy houdt.

Laat kaart zien